Maandmenu

SEPTEMBER 2017

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdagavond
van 19u tot 23u
€ 45 exclusief dranken

Glaasje cava met huisgemaakte amuses

Gegratineerde mosselen met witloof in hartige sabayon
of
Gevulde puntpaprika met quinoa en gerookte kalkoen

Schol uit de Noordzee met notenkorst, groene asperges en tappastomaatjes
of
Ribbraadsuk van het Zeus Black Pig in een zoetzuur sausje met appel en rozijnen

Kaasgebakje met bosbessen en frambosen
of
Gemengd kaasbordje

OKTOBER 2017

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdagavond
van 19u tot 23u
€ 45 exclusief dranken

Glaasje cava met huisgemaakte amuses

Dauphinois van wilde zalm met knolselder
of
Gentse waterzooi van jong kalfsvlees met bospaddestoelen

Rode poon met gestoomde herfstgroenten en citroenbotersausje
of
Patrijsfilet met muskaatdruivensaus

Millefeuille van notenbiscuit met opgelegde peertjes en chocoladesaus
of
Gemengd kaasbordje